FAQ

Læs venligst disse punkter før montering af folie:

 1. Spørgsmål: Hvor lang tid tager det?
  Svar: Det tager ca 3-4 dage. Dag 1: Vi får bilen, og gør klar til montering. Dag 2/3: Bilen bliver pakket ind. Dag 3/4: Folien får lov at hærde og vi gennemgår bilen før udlevering. Det er vigtigt vi har bilen i 3/4 dage, så bilen er varm og tør under montagen – så folien holder længst muligt.
 2. Spørgsmål: Hvad skal jeg gøre ved indlevering?
  Svar: Du skal levere bilen nyvasket (uden voks, nano behandling osv). Vær især grundig med at fjerne insekter, og skidt på lakken (tectyl/asfalt osv skal også fjernes). Du kan køre en hånd over døre/kølerhjelm osv for at mærke skidt. Skader/buler/dybe ridse på bilen, kan ses igennem folien.
 3. Spørgsmål: Skærer I i lakken?
  Svar: Vi skærer ikke i lakken, men imellem åbningerne, de steder hvor der skal skæres i lakken benytter vi knivløs-tape som sikre din bil ikke ruster.
 4. Spørgsmål: Hvor lang tid holder folien?
  Svar: De fleste folier holder mellem 3-6 år.
 5. Spørgsmål: Skiller i min bil ad?
  Svar: De biler hvor det er muligt af afmontere håndtag, lygter og plastik gør vi det. Det giver typisk et pænere resultat. Emblemer/modelbetegnelser(f.eks. GOLF) på f.eks. skærme og bagklap afmonteres og ligges i en pose. Disse monteres ikke igen.
 6. Spørgsmål: Må jeg vaske bilen med det samme?
  Svar: Du skal vente i minimum 21 dage før du vasker din bil. Kom gerne forbi os inden så vi kan gennemgå at folien sidder korrekt inden vask. Vi anbefaler at du ikke bruger en højtryksrenser, men ellers kan du pleje din bil som normalt.
 7. Spørgsmål: Hvorfor kan jeg se bilens originale farve nogle steder?
  Svar: Da folien ikke er en lakering vil du, når du åbner døre kunne se bilens originale farve, du kan også se farven i nogle samlinger. Det er typisk hvis man skifter fra en lys til en mørk farve dette ses. En mørk bil som får en lysere farve vil man ofte ikke ligge mærke til det, da den mørke farve fremstår som en skygge.
 8. Spørgsmål: Hvad kan i pakke ind?
  Svar: Vi kan pakke det meste ind som er lakeret i bilens farve. Vi kan f.eks. ikke pakke plastik ind, så hvis du har en kofanger i plast som ikke er lakeret, kan denne ikke pakkes ind.
 9. Spørgsmål: Hvordan får jeg folien af igen?
  Svar: Folien skal varmes lidt op, og kan her efter trækkes af  og limrester kan fjernes. Det tager typisk 4-6 timer at afmontere folien.
 10. Spørgsmål: Hvor kan jeg bestille tid?
  Svar: Du kan skrive til os på mail, Facebook eller ringe Mandag til Fredag mellem kl. 8 og 15 på tlf. 31726631/30282973