FAQ

Læs venligst disse punkter før montering af solfilm

 1. Spørgsmål: Der er små korn, skidt eller hvide luftbobler under solfilmen – hvad er det?
  Svar: Det er skidt eller fejl i ruden. Dette kan ikke undgås, da solfilmen er statisk og tiltrækker støv, skidt og hår til sig. Har man f.eks. en ældre bil eller har haft hund i bilen, er risikoen større for at der kan være skidt/hår der kommer imellem solfilmen. Dette kan ikke gøre anderledes – laver man ruden om kommer det typisk et andet sted på ruden.
 2. Spørgsmål: Er der noget jeg skal være opmærksom på efter montering af solfilm?
  Svar: Du skal vente 14 dage med at køre ruderne op/ned da limen i solfilmen skal hærde færdigt. Du kan vaske bilen som du plejer, da solfilmen sidder indvendigt. Vil du vaske ruderne indvendigt anbefaler vi at du venter 14 dage, og her efter bruger vand og sæbe.
 3. Spørgsmål: Hvordan tæller jeg ruderne?
  Svar: Hver rude tæller – store som små. Vi monterer ikke solfilm i de forreste ruder. Dette er ikke lovligt.
 4. Spørgsmål: Hvorfor er der kommet ridser i mine ruder?
  Svar: Ridserne har hele tiden været der – vores værktøj kan ikke ridse ruderne. Er ridsen indvendigt kan denne ses tydelig igennem solfilmen og dette kan vi ikke lave om.
 5. Spørgsmål: Der er nogle hvide plamager, og solfilmen ser underlig ud udefra.
  Svar: Det tager ca 3-10 dage før “røgslør” forsvinder fra filmen. Det er helt normalt og skyldes rester fra vand/sæbe der skal forsvinde, og limen skal hærde.
 6. Spørgsmål: Må jeg bruge varmen i bagruden?
  Svar: Du skal vente i minimum 14 dage med at bruge din varme i bagruden, så solfilmen ikke løsner sig.
 7. Spørgsmål: Skal jeg forberede noget?
  Svar: Vi vasker selv ruderne op til flere gange. Vil du sikre dig at chancen for hår og skidt mindskes kan du støvsuge din bil rundt i kanterne på ruderne og pudse ruderne en ekstra gang. Det vil også være en stor hjælp at bagagerum er tømt så vi kan komme til. Vi vil sætte stor pris på at bilen er ren ved indlevering.
 8. Spørgsmål: Hvor lang tid tager en montering?
  Svar: Det tager typisk 2-3 timer. Vi har desværre ikke mulighed for du kan vente imens. Du er velkommen til at gå en tur i byen eller komme tilbage og hente bilen senere.
 9. Spørgsmål: Hvor kan jeg bestille tid?
  Svar: Du kan skrive til os på mail, facebook eller ringe Mandag til Fredag mellem kl. 8 og 15 på tlf.  31726631/30282973